telefoon: 06 51 837 788        e-mail: bert@psycholoog-coach.nl      
     
Bert van Hoek,
   psycholoog en coach


In mijn praktijk aan huis, in een informele en professionele sfeer, werk ik met mensen vanuit mijn vaste overtuiging dat persoonlijke groei gelukkig maakt.
Deze overtuiging is gebaseerd op mijn positieve kijk op het leven, maar ook door mijn meer dan 35 jarige werkervaring, waarvan 25 jaar als psycholoog.
Met deze praktijkervaring heb ik een groot aantal mensen individueel gecoacht, in allerlei situaties en met allerlei vragen en problemen. Het aantal assessments dat ik al die jaren verzorgd heb loopt ver in de duizenden.
Ook heb ik groepen begeleid, veranderingsprocessen in organisaties geleid, ben jarenlang ondernemer geweest en was een tijd directielid van een grote internationale onderneming.
Steeds heb ik keuzes kunnen maken die me verder brachten in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Mijn psychologische achtergrond, maar nog meer mijn levenservaring, zet ik in voor de ontwikkeling van anderen. Op een methodische wijze, indringend en confronterend, met als doel om persoonlijke groei van anderen te ondersteunen.
De rationele aanpak past mij het beste en is naar mijn ervaring het meest effectief.

Ik ben registerpsycholoog specialist NIP / Arbeid en Organisatie. Dit is een duiding van mijn professionaliteit en een formele waarborg van mijn beroepsethiek.